Kinek ajánlott elsősorban?

  • Aki  kreatív és vonzó számára az esküvők világa
  • Aki  szeret szervezni, intézkedni és ezt szeretné kamatoztatni
  • Akinek van szépérzéke és ötleteit, kreativitását kamatoztatni szeretné
  • Aki  szeretne nap mint nap újabb elképzeléseket megvalósítani
  • Aki  menyasszonyként egyedül szervezi a saját esküvőjét
  • Aki  a közeljövőben tervezi esküvőjét


Szeretnél sikeres esküvőszervezővé válni?

 

Kreatív vagy, álmodozó? Szeretsz intézkedni, szervezkedni, tanácsot adni? Rabul ejt az esküvői világ, a csodaszép virágok látványa, egy különleges dekoráció, elvarázsolnak a különleges fények, szereted az eleganciát, a különböző stíluselemek magukkal ragadnak? Akkor vár az esküvők világa, ahol esküvőszervezőként kamatoztathatod képességed! A szakmai tudást, mellyel magabiztosan szervezhetsz esküvőket szerezd meg Menyegzolap.hu esküvőszervező tanfolyamán! bővebben »

 

Menyasszony lettél? Szerelmed megkérte a kezed és egyedül vágysz neki esküvőd megszervezésének? Hirtelen azt sem tudod, hol kezd a szervezést? bővebben »

 

 

Nézz meg néhány véleményt a tanfolyamról!

Nagyon elégedett vagyok és örülök, hogy jelentkeztem a képzésre, ez által is közelebb kerülve az álmomhoz, hogy esküvő, illetve rendezvényszervező váljon belőlem. A tanultak nagyon hasznosnak bizonyultak és az oktatás színvonala is kiváló volt. Emellett tetszett, hogy gyakorlatorientált képzésre helyezték a hangsúlyt… tovább >>

Váltsd valóra a rég dédelgetett álmod!

Nyilvántartási szám: 00880-2011


Valósíts meg nap mint nap álmokat, esküvőszervezőként! 

Visszajelzések

Teljesen elégedett vagyok. Hasznosnak gondolom és éreztem a tanfolyamot, hiszen sokat tanultam olyan részletekről is, amire elsősorban nem is gondoltam volna, hogy tudásként szükségem lesz rá az esküvőszervezésben.

Csóti-Gyapjas Dóra

Minden szinten nagyon megvagyok elégedve. A szolgáltatás minősége, korszerűsége, ara, az alkalmazott tanítási módszer kiváló, tökéletes. Nagyon sok olyan praktikát is megtanulhattam, amelyeket már a mostani munkám során, dekoratőr virágosként is azonnal tudok alkalmazni. Köszönöm. ❤

Zahan Szilvia

Nagyon elégedett vagyok és örülök, hogy jelentkeztem a képzésre, ez által is közelebb kerülve az álmomhoz, hogy esküvő, illetve rendezvényszervező váljon belőlem. A tanultak nagyon hasznosnak bizonyultak és az oktatás színvonala is kiváló volt. Emellett tetszett, hogy gyakorlatorientált képzésre helyezték a hangsúlyt. Nyugodt szívvel ajánlom mindenki figyelmébe a tanfolyamot, aki részese szeretne lenni az esküvők csodás világának! 🙂 ❤

Csatlós Vivien Gerda

A tanfolyamot nagyon hasznosnak véltem, ezzel több lettem emberileg is. Voltak száraz anyagok is, de ezek egy új szakma esetében elkerülhetetlenek! Számomra egy nagy élmény volt! Egy valamivel volt egy kis problémám, hogy vasárnaponként jártam az előadásokra, mikor én általában a családommal vagyok. De hát mindenért áldozatot kell hozni és itt egy álomszakmát tanulhattam meg!

Német Tamara

A vizsga is nagyon jó hangulatban telt, sokkal hasznosabb véleményem szerint az együtt javítás, mintha megoldó kulcs alapján valaki csak lepipálja a tesztet, mivel így a még esetleg kérdéses miértek is a helyére kerültek! A szóbeli része is jó volt, illetve az is, hogy ott az elkészített és leadott vizsgamunkát is kiértékeltük és megbeszéltük, hogy mi szorul még kiegészítésre/változtatásra és az éles munka során ezt hogyan csináljam. Összességében nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen, köszönöm a lehetőséget, fantasztikus élményekkel és óriási tudással lettem gazdagabb! 🙂

Gyányi Boglárka

Nagyon nagyon hasznos volt a tanfolyam minden perce, nagyon jól ereztem magam és sokat tanultam mind a szakmában, mind az életben! A tanfolyam minden perce nagyon jó hangulatban telt, és örülök, hogy megismerhettelek benneteket, mindenkit! Nagyon szépen köszönök mindent!! ❤ ❤

Vida Kitti

Szeptemberben jött egy gondolatom, ezért kutakodtam a neten és megláttam, hogy indul Szegeden esküvőszervező tanfolyam és jelentkeztem az októberi tanfolyamra, ahol volt még  szerencsére egy hely. Egy mozzanatot szeretnék megosztani gyermekkoromból: Kicsinek amikor megkérdezték, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek, egyszerűen csak annyit mondtam: “Menyasszony” Most 27 évesen úgy gondolom, hogy ha már elég távoli jövőbeli terv ez, akkor miért ne valósíthatnám meg mások álmait és leendő menyasszonyok vágyait?!
Köszönöm, hogy egy szuper csapat tagja lehettem (ha lehetne még hosszú hónapokig járnék a képzésre). Az oktatás nagyon tetszett, mivel nagyon gyakorlatias, nem csak a tömény, száraz tananyagról beszéltünk, hanem életeszű példákon keresztül, az oktatók tapasztalatainak megosztásával sajátítottuk el a szakma fortélyait.
Az oktatóterem milliője még csodálatosabbá tette az oktatást, hiszen nem a megszokott iskolapadban tanultunk, hanem egy kellemes, nyugodt helyen. A tanfolyam minden napján azt éreztem, hogy ez olyan jó, olyan csajos dolog és én szeretnék ezzel (is) foglalkozni, hiszen most is kreatív a szakmám és ezzel teljesednék ki, ha az ötleteimet megvalósíthatom az elképzeléseim szerint!

Vígh Melinda

Én a tanfolyamot ajándékba kaptam születésnapomra és úgy gondolom, jobb és hasznosabb ajándékot nem kaphattam volna. Tudtam, hogy érdekel ez a szakma. A tanfolyam elvégzése után, még nagyobb lendületet kaptam, hogy elkezdjek dolgozni  és tisztábban látom azokat a dolgokat, ami eddig homályosak voltak. Nagyon tapasztalt és jó szakemberek tartották az előadások, ami hasznunkra válik a későbbiekben. Tetszett, hogy az órákon gyakorlatra helyeződött a nagyobb hangsúly. A csapat is nagyon jó volt, örülök, hogy kis létszámmal jöttünk össze és ilyen családiasan telt minden óra. Természetesen a tanárnőnek is köszönünk mindet, hogy ezt lehetővé tette számunkra.
eskuvoszervezo-tanfolyam-ajandekutalvany

Terner Aliz

A tanfolyamon mindenről elegendő információt kaptunk a tanfolyam részleteiről. Az anyagot világosan, érthetően adták át az előadók. Lehetőséget kaptunk arra, hogy kérdéseinket feltegyük, melyekre mindig kielégítő választ kaptunk. Nagyon jó volt a helyszínbejárás, és így gyakorlatban könnyebben átláttam, amiről addig beszéltünk. Hasznosnak találtam, hogy a különböző szolgáltatások képviselői osztották meg velünk tudásukat és tapasztalataikat, és ezáltal első kézből informálódhattunk.
Köszönöm hogy részt vehettem, nagyon sokat tanultam.

Bodó Stefánia

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyami előadásokon, tetszett, hogy gyakorlat-orientált, és nagyon jól megszínesítették a szolgáltatók előadásai. Bevallom őszintén, hogy a vizsgafeladattól kicsit tartottam, mivel konkrét ajánlatot nem láttunk (esküvőszervezésre), de nagyon élveztem az ajánlat összekészítését, mivel így abszolút én állíthattam össze és azt hiszem, hogy a személyiségem is visszaköszön a munkákban!
Köszönöm szépen Nektek a lehetőséget erre a fantasztikus tanfolyamra!

Gyányi Boglárka

A tanfolyam tetszett, érdekes volt és nagyon hasznos. Az oktató és az előadók is igyekeztek minél több információt megosztani velünk. A tanfolyami napok jó hangulatban teltek és jó volt, hogy lehetőség volt kérdezni és a saját tapasztalatokat is megosztani egymással. Abszolút azt adta a tanfolyam, amire számítottam. Jó volt, hogy a különböző szolgáltatók elmondták személyes tapasztalataikat. Nagyon érdekes és hasznos volt a helyszín bejárás is.
A vizsga jó volt. Jó volt az, hogy mi javítottuk ki, így át tudtunk mindent beszélni még egyszer. Az írásbeliben volt egy pár nehezebb kérdés, de így legalább megbizonyosodtunk arról, hogy valójában mennyire vagyunk felkészültek.

Drahota-Szabó Nikolett

Az előadás értékelése röviden: szuper.
Bővebben: egy sallangoktól mentes, tapasztalatokkal tarkított, hasznos és mindenképpen előnyömre váló tanfolyamon vehettem részt. Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyam tárgyán kívül, az élethez szükséges egyéb “hasznos tudnivalókat” is fogom majd alkalmazni.
Köszönöm szépen a lehetőséget.

Balpatakiné Nyilas Zsófia

A tanfolyam végig nagyon élvezetes volt, hiába délelőtt 10től este 7ig tartott,csak úgy repült az idő. Kornéliát örülök ,hogy megismerhettem remélem a jövőben lesz alkalmam vele dolgozni. A szolgáltatók összeszedett előadást tartottak,és az egész tanfolyamra igaz az összeszedettség. A kurzus csak megerősítette bennem, hogy szeretnék a pályán elindulni.

Ostrogonac Stefánia

Én valójában nem ilyen képzésre számítottam, de pozitívan csalódtam benne. Azt hittem, hogy megint lesz egy újabb papírom, amivel nem fogok tudni majd sok mindent kezdeni, ahogyan eddig is jártam az életem során a tanulmányokat illetően.

Nekem nagyon tetszett minden, amit nem előadók tartottak. A leginkább az volt benne a jó, hogy rengeteg példa volt és hogy megosztottál ennyi információt és praktikát és nem úgy tekintesz ránk, hogy majd elvesszük az ügyfeleidet, hanem szívesen segítesz és tényleg odaadással tanítasz. Minden iskolába ilyen tanárok kellenének.

Emellett a hangulat is jó volt, úgy értem ezt, hogy akármennyire is elfáradtam mindig a nap végére, nagyon élveztem minden egyes napot és kimondottan azt, hogy az esküvőszervezésen kívül tartottál ilyen önfejlesztő tréninget is. Én úgy érzem, hogy minden nap hallgatnék erről a témáról órákon át. Nekem rengeteget adott már most ez a tanfolyam.

Az előadókat is szívesen hallgattam, bár a videós kicsit hosszú volt, viszont úgy gondolom, hogy hasznunkra fog válni idővel ez a tudás, meg mindenféle tudás, amit hallottunk. Ott lehet, hogy kellett volna közben tartani egy szünetet, mert eléggé leszívta az agyamat az eleje, aztán már tetszett nagyon, amikor rátért konkrétan az esküvőkre és rengeteg hasznos információt mondott.

A zenekarról tartott előadást pedig még hallgattam volna és biztosan lett volna még miről beszélni, de sajnos annyi időnk maradt. A fotós nagyon sokat beszélt, de nekem nagyon tetszett a stílusa, szimpatikusnak tartom és szívesen dolgoznék is vele a későbbiekben, ha hasonló árkategóriában gondolkozom, mint amiben ő dolgozik.

A vendéglátó és cateringről tartott előadásnál kicsit szétszórt volt az előadó, amit megértek, hiszen mondta, hogy nem aludt semmit se vagy legalább is reggelig dolgozott. Ettől függetlenül tetszett minden, amiről beszélt, és hasznosnak találtam.

A legjobban viszont a vőfélyről, ceremóniamesterről szóló előadás tetszett, vagyis inkább az előadó, vele is szívesen dolgoznék a későbbiekben. És tőle is hallgattam volna a sztorikat, trükköket, tapasztalatokat. Szeretek olyan emberekkel megismerkedni, akik már tapasztaltak a szakmájukban és értenek is hozzá és át tudják adni másoknak, ahogyan Kornélia te is tetted és teszed.

Én nagyon örülök, hogy jelentkeztem erre a képzésre és úgy érzem, hogy jó döntés volt a részemről és azért is hálás vagyok, hogy megismerhettem ilyen embereket, amilyen például te vagy, Kornélia. Én köszönöm szépen azt, amit adtál nekem, nekünk. Biztosan hasznunkra fog válni az életben, a munkában.

Horváth Zsaklin

Először is szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a tanfolyamon. A szervezéssel és az előadásokkal összességében elégedett voltam.
A helyszínnel kapcsolatos negatív észrevételem: a szellőztetés nem megoldott, körülményes az előadót friss levegőhöz juttatni. Az előadások és szünetek aránya megfelelő volt. Az előadások érdekesek, érthetőek voltak, kivétel a cateringes előadás. Sajnos az előadó szakmai tudását nem tudta tanulható anyagként átadni.
Kornélia kedvessége, rugalmassága és szakmai tudása kerek egészbe foglalta munkáját.

Tóth-Patyi Éva

Az elmúlt vasárnapokon nagyon jól éreztem magam. Az előadások lényegre törőek voltak, és az életből vett példák sok
olyan dologra hívták fel a figyelmemet, amelyek korábban apróságnak tűntek. Számomra az egyik legélvezetesebb a
menyasszonyi ruhákra vonatkozó előadás volt. Az előadó lelkesedése, szerintem mindenkire átragadt.

Marietta

A szervezéssel, programokkal, meghívott előadókkal nagyon meg voltam elégedve, érdekes és hasznos információkat kaptunk.
Biztos vagyon benne, hogy ezek ismeretében sokkal hatékonyabban, kevesebb idegeskedéssel és gördülékenyebben lehet majd nekiállni a szervezésnek.
Voltak elméletibb és gyakorlatibb előadások, mind a kétféle hasznos és érdekes volt.
Köszönöm szépen.

Zsófia

Én csak megköszönni tudom, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Az órák hangulatosak, izgalmasak és nagyon hasznosak. Az előadók mind nagyszerű szakemberek, és úgy érzem, hogy sokat tanultam elmondott tapasztalataikból, és az apró fortélyokból. Kapcsolatépítésre is remek alkalmunk nyílt. Ez egy igazi gyakorlatias, kézzel fogható oktatás, amit mindenkinek tudok ajánlani, akár ara, akár csak lesz, vagy volt! Csak így tovább 🙂
Üdvözlettel:

Cecília

Köszönöm ezt a tanfolyamot, nagyon sok mindent tanultam, még akkor is, ha nem vagyok ara. Bízom benne, hogy mindazt, amit itt oktattak illetve tapasztalatokat meséltek, tanácsokat, tippeket adtak – a jövőben kamatoztatni tudom mindezeket.
Ami a legjobban tetszett nekem, hogy nem egy tömény iskolai tanóra volt, hanem interaktív volt és közvetlen.
Köszi,

Karolin

Köszönetet mondanék a képzésért, amely rengeteg hasznos információval és tanáccsal látott el az esküvőszervezés és a szolgáltatók világából! Én úgy érzem, elégedett lehetek a képzéssel, mert azt kaptam, amire számítottam!
További sok sikert a tanfolyamokhoz és esküvőkhöz egyaránt!

Dániel

Először féltem, hogy a szolgáltatók mondják el a dolgokat, de a végén jónak találtam, mert egy másik szemszögből is láttam a dolgokat. Sok átfedést találtam az egyes szolgáltatók munkái, tevékenységei között.
Összességében tetszett a képzés és sajnálom, hogy már vége van!

Melinda

Szeretném elmondani, hogy ez a tanfolyam nagyon hasznos volt számomra, igaz a saját esküvőmön már jó pár éve túl vagyok, és most látom, hogy egy csomót lehetett volna spórolni, ha tudom ezeket a buktatókat, amiket itt megtanultam.

Pár szóban leírnám melyik előadó (szolgáltató) miért tetszett:
Gábor a ceremóniamester- nagyon jó hangulatot csinált,
Márton szintén sok hasznos tanácsot adott az vendéglátással kapcsolatban,
Marianna kitűnő szórakoztató és Emese különleges élményt nyújtott gyönyörű játékával,
a Boudoir fotózás is érdekes volt.
A szépség tanácsadók közül a fodrász Éva kápráztatott el, a 4 gyönyörű frizurával külön jó volt, hogy nem hozta a modelleket, hanem a sorok között válogatott.
A sminknél Barbara nagyon ügyes volt és szép sminket készített, ott azt hiányoltam, hogy nem egy átlag emberből varázsolt mennyasszonyt hanem hozott modellel akinek hibátlan hamvas bőre volt.( fú lehet, hogy az irigység beszél belőlem:-))
Szilvi előadása is tetszett kár hogy kevés idő volt rá.
A videós fiúk óriásiak voltak.
Mondjuk én az élő virág híve vagyok, de fantasztikus az agyagvirág művészete ill. “virágkötészete”
Adrienn előadása a ruháról szinten érdekes volt, ami szerintem az egyik legfontosabb dolog egy nő életében:-)
Remélem nem hagytam ki senkit.
Szóval még egyszer Köszönöm!
Üdv,

Timi