A képzésről 


Most itt a lehetőség, hogy megvalósítsd az álmod, hogy nap mint nap azzal foglalkozhass, ami igazán örömet okoz, ami boldogsággal tölti el lelked, hogy végzett okleveles esküvőszervezőként esküvőket szervezhess! Tegyél álmaid megvalósulásáért! Első lépésként informálódj,  jelentkezz  szerezd meg a tudást, végezd el az esküvőszervező tanfolyamot.

Ha menyasszony vagy és egyedül szervezed az esküvődet, akkor a tanfolyam elvégzése után könnyedén, stresszmentesen, a buktatókat és a fölösleges pénzkidobást elkerülve tudod megszervezni a megálmodott “Nagy Napodat”, úgy, hogy közben a szervezés időszaka is örömet okoz! Informálódj, jelentkezz  és végezd el a tanfolyamot.

A tanfolyamon olyan elméleti és gyakorlati tudás birtokába jutsz, mellyel könnyedén és gördülékenyen szervezhetsz esküvőket. Célunk, hogy képes legyél a tanfolyam elvégzése után az önálló munkára. A képzések kényelmes, kellemes légkörben, kiscsoportosan zajlanak, egy csoportba maximum 10 – 25 főt tudunk fogadni.

Az előadók több éve, évtizede az esküvői szakma elismert képviselői, tisztában vannak a szakma minden fortélyával, a legújabb trendekkel, az aktuális információk és  gyakorlati tudásbázis mellett a praktikumot, az esküvőszervezői szakma buktatóit is megosztják Veled, melynek tudása vagy nem tudása szintén sarokköve az esküvőszervezői munkának. Az oktatók, előadók között van dekoratőr, virágkötő, esküvőszervező, esküvői stylist, fotós, videós, esküvői filmes, vőfély, ceremóniamester, zenész, szertartásvezető, helyszín tulajdonos, cateringes szolgáltató, rendezvényszervező… Komoly, minőségi munkát végző szakemberektől tanulhatsz, akik hosszú évek óta szakterületük kiemelkedő egyéniségei.

eskuvoszervezo0001

Nézz meg néhány visszajelzést, véleményt a képzésről előző tanfolyamokon részt vett hallgatóktól a visszajelzésekben!

Az órák az elmélet mellett interaktív részt is tartalmaznak és gyakorlat centrikusak, pl. a gyakorlati órán kipróbálhatod milyen élőben a helyszínbejárás…  Értékes és használható tudás birtokában leszel a tanfolyam elvégzését követően, mely alkalmassá tesz az önálló munkavégzésre.  Az órák hétvégeken 9.30 – 19.30- ig tartanak. A különböző blokkok között egészségügyi szünetekkel és 1 – 1,5 órás ebédszünettel. Lehetőséged van egyéni konzultációs órát, pótórát igénybe venni, különdíj ellenében, ha élethelyzeted, egyéb körülményeid megkívánják vagy kimerítetted a hiányzási lehetőséged és egyénileg szeretnél pótolni. Igényed jelezd felénk és egyeztetjük mire van szükséged, az mennyi órát ölel fel és az időpontot. Szükséges eszközök: jegyzetfüzet, toll, laza, kényelmes ruházat (de nem melegítő)

A tanfolyam végén vizsgamunkát készítesz, ennek sikeres, határidőben történő leadása és a vizsgadíj megfizetése a záróvizsgára bocsátás feltétele, a záróvizsga három lépcsős, írásbeli, teszt és szóbeli vizsgákból áll. A sikeres vizsgát teljesítő hallgatók oklevelet kapnak magyar és angol nyelven. 

A tanfolyam helyszíne: 
Szeged belvárosában található oktatóteremben, a pontos címet a jelentkezés lezárása után, a csoportbeosztást követően, e-mailben küldjük el beiratkozott hallgatóinknak, a tanfolyam első képzési napját 3-5 munkanappal megelőzően. Megjelöljük melyik csoportba osztottunk be, az oktatóterem pontos helyét, a kezdéshez szükséges alapinformációkat, mit hozz magaddal az első képzési napra, az okleveles esküvőszervező tanfolyam tanulmányi napjainak időbeosztását.

Tanfolyam díja:
68.500.-Ft + 15.000.- Ft vizsgadíj (A díjat ÁFA nem terheli!)
Az összeg tartalmazza a jegyzeteket, órai anyagokat, interaktív foglalkozást, a gyakorlati órákat és a 3 lépcsős vizsga díját. Nem tartalmazza az egyéni igény alapján külön időpontban kért egyéni konzultációt, pótórát, melyet, ha szükségét érzed lehetőséged van igénybe venni, különdíj ellenében!

Jelentkezés: A jelentkezési űrlap megküldésével. Ezt követően 24-48 órán belül visszaigazoló levelet küldünk, hogy a kiválasztott tanfolyamra befogadtuk a jelentkezésed. A visszaigazoló levéllel egyetemben a számlázásról egy számlaértesítő levelet is kapsz, mely a tanfolyami helyed foglalójáról, a tanfolyami költség 50%-ról kiállított számlát tartalmazza. A jelentkezést követő 3 napon belül a számlán szereplő adatok alapján tudod intézni a kiegyenlítést. Amennyiben a jelentkezésed leadása és a jelentkezési határidő lezárása között nincs meg a 15 nap, úgy a tanfolyami díj egyben fizetendő a jelentkezés leadásakor. A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után! Ezt követően kapod kézhez tanulmányi szerződésedet.  A változtatás jogát fenntartjuk!

A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be, képzéseink kiscsoportosak, a csoport maximális létszámának elérését követően – 10-25 fő – további jelentkezéseket csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni, ez számodra 1 év várakozási időt jelenthet, ha lekésed a jelentkezést.

Nézz meg néhány visszajelzést, véleményt a képzésről előző tanfolyamokon részt vett hallgatóktól a visszajelzésekben!

A tanfolyam mindamellett, hogy nagyszerű élményt nyújt és jó hangulatban telik, felruház mindazzal az elméleti és gyakorlati tudásanyaggal, mely által a tanfolyam elvégzése után képes leszel az önálló munkára, elegáns, stílusos, tematikus esküvő megszervezésére és lebonyolítására. A tanfolyamra való jelentkezés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után! Az ASZF a linkre kattintva megtekinthető, melyet kérünk olvass el!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.