A képzésről 


Kreatív vagy, álmodozó? Szeretsz szervezni, intézkedni, tanácsot adni? Rabul ejt az esküvői világ, a csodaszép virágok látványa, egy különleges dekoráció, elvarázsolnak a különleges fények, a stíluselemek magukkal ragadnak? Akkor vár az esküvők világa, ahol kamatoztathatod képességed! 

A szakmai tudást, mellyel magabiztosan szervezhetsz esküvőket szerezd meg a Menyegzolap.hu esküvőszervező tanfolyamán! Vágj bele és a tanfolyam elvégzése után valósíts meg nap mint nap élj az álmaidnak! A házasságkötések száma Magyarországon évről-évre nő. A párok szervezésre szánt ideje a munka mellett egyre kevesebb, ezért egyre több menyasszony veszi igénybe az esküvőszervező szolgáltatást. Ha kreatív vagy, vágysz rá, hogy újabbnál újabb varázslatos elképzelést válthass valóra, akkor, ne habozz jelentkezz a tanfolyamra, szerezd meg a gyakorlati szempontokra épülő tudást és indítsd el saját esküvőszervező vállalkozásod, lépj a siker útjára!

Menyasszony lettél? Szerelmed megkérte a kezed és egyedül vágysz neki esküvőd megszervezésének? Hirtelen azt sem tudod, hol kezd a szervezést, milyen információkra, szakmai alapokra lesz szükséged a szervezés során? Akkor Téged is vár a tanfolyam, hogy a megszerezett tudással stressz mentesen, könnyedén és a buktatókat elkerülve valósítsd meg esküvődet! A ráadás pedig, hogy még egy álomszakmát is kapsz a kezedbe!


Tanfolyam indulás időpontja:
 

Tanfolyam évente csak 1 alkalommal indul.
Jelentkezési határidő: 
A képzés kellemes légkörben, kiscsoportosan zajlik, mely biztosítja a gyakorlati elemek pontos elsajátítását, egy csoportba 8-15 főt tudunk fogadni. A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be, a csoport maximális létszámának elérése után további jelentkezéseket már csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni!

Nézz meg néhány véleményt a képzésről >>

A tanfolyam helyszíne:
Szeged belvárosában található oktatóteremben, a pontos címet a jelentkezési határidő lezárta után, a csoportbeosztást követően e-mailben küldjük el beiratkozott hallgatóinknak, a tanfolyam első képzési napját 3-5 nappal megelőzően. Megjelöljük melyik csoportba osztottunk be, az oktatóterem pontos helyét és a kezdéshez szükséges alapinformációt, mit hozz magaddal az első képzési napra.
A tanfolyam előadói:
Több éve, évtizede az esküvői szakma elismert képviselői, tisztában vannak a szakma minden fortélyával, a legújabb trendekkel, a szakmai információk, gyakorlati tudásbázis mellett a praktikumot és a szakma buktatóit is megosztják Veled, melyek felkészítenek a sikeres esküvőszervezői pályára!
Az órák interaktív részt is tartalmaznak és lehetőséged lesz a gyakorlatban, élesben helyszín bejárásra is, mint esküvőszervező. Az órák hétvégeken 9.00 – 18.00 óra között zajlanak, a különböző szakmai blokkok között egészségügyi szünetekkel és ebédszünettel. A tanfolyam végén vizsgamunkát készítesz, ennek sikeres leadása és a vizsgadíj megfizetése a záróvizsgára bocsátás feltétele. A vizsgát sikeresen teljesítő hallgatók oklevelet kapnak, okleveles esküvőszervező leszel. 

A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be, képzéseink kiscsoportosak, a csoport maximális létszámának elérését követően – 8-15 fő – további jelentkezéseket csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni, ez számodra akár  1 év várakozási időt jelenthet, ha lekésed a jelentkezést.

Nézz meg néhány véleményt a tanfolyamról >>

A tanfolyam mindamellett, hogy nagyszerű élményt nyújt és jó hangulatban telik, felruház mindazzal az elméleti és gyakorlati tudásanyaggal, mely által a tanfolyam elvégzése után képes leszel az önálló munkára, elegáns, stílusos, tematikus esküvő megszervezésére és lebonyolítására. A tanfolyamra való jelentkezés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után! Az ASZF a linkre kattintva megtekinthető, melyet kérünk olvass el!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.