Gyakran ismételt kérdések

 

Gyakorlatorientált képzésre számíthatok?

Tanfolyamunkon az elméleti szakmai tudás mellett interaktív órákkal, gyakorlati alapokra helyezett oktatási módszerekkel adjuk át az esküvőszervezéshez szükséges tudást. Nálunk éppen ezért folynak a képzések kiscsoportosan, csak így van lehetőség a folyamatos egyénenkénti visszaellenőrzésre, hogy együtt tudj haladni, értsd is anyagot, megfelelően tudd alkalmazni a gyakorlatban és ne csak ott ülj. Célunk, hogy a tanfolyam elvégzése után képes legyél az önálló, magabiztos munkára.  Az elméleti órát követően gyakorlati óra keretén belül is kipróbálhatod, milyen egy éles helyzet az esküvőszervező életében pl, a helyszín bejáráskor.

Menyasszony vagyok, esküvőmet egyedül szervezem, érdemes elvégeznem a tanfolyamot?

Természetesen, esküvőd napja életed egyik legfontosabb, legmeghatározóbb napja. Az esküvő teljes körű megszervezése nagyon összetett és sokrétű feladatból áll. Jó, ha tudod mit, mikor, hogyan kezdj el, milyen fontos szempontokat vegyél figyelembe egyes szolgáltatói körnél, például a kiválasztáskor, hogyan tárgyalj egyezkedéskor, az adott szolgáltatásoknál milyen kis nüan-szok vannak, melyek azok a dolgok amelyeken el lehet csúszni, hogyan köss szerződést, melyek a rejtett költségek…. És folytathatnánk a sort hosszan, mi mindenre kell még odafigyelni, hogy valóban minden tökéletes legyen a nagy napon! Éppen ezeket tanulhatod meg a profiktól a képzés alatt. Így a napi munka mellett is örömteli lesz esküvőd megszervezése!

Mennyi idővel a tanfolyam kezdete előtt érdemes beiratkozni?

Tanfolyamainkon kiscsoportosan oktatunk és a létszám maximált, ezért csak addig tudjuk fogadni a beiratkozásokat, amíg a csoport el nem éri a megadott limitet. Évente csak kétszer indítjuk a tanfolyamot. Így ha lekésed a jelentkezést akkor lehet akár 1 teljes évet kell várnod, amíg az általad kiválasztott képzésen tanulhatsz. Ezért azoknak, akik biztosak benne, hogy szeretnének részt venni a képzésen azt javasoljuk, hogy mielőbb iratkozzanak be.

Van-e bármilyen kötelező előképzettség?

Nincs előképzettséghez kötve, javasolt az érettségi vizsga és a minimum 16 éves életkor betöltése.

Lehet -e hiányozni?

A hiányzás nem ajánlott, hiszen a tanfolyami napokon adjuk át az elméleti és a gyakorlati tudást számodra, a hiányzás 1 alkalommal megengedett, igazoltan. Az igazolatlan hiányzás nem megengedett.

A tanfolyam meghirdetett költségén felül számoljak – e bármilyen más költséggel?

Lényegesnek tartjuk, hogy mindenki előre tudjon kalkulálni, a tanfolyami információban a meghirdetett tanfolyamhoz kötődő összes költségét láthatod,  azon felül semmilyen egyéb költség nincsen.

Van lehetőség részletfizetésre?

Igen. Amennyiben időben adod le a jelentkezésed, a tanfolyam díjának kiegyenlítését 2 részletben tudod teljesíteni. Ha ettől eltérő részleteket szeretnél egyedi engedély alapján van rá lehetőség.

Kik az előadók, akik oktatnak?

Kialakult egy olyan előadói kör, melyre méltán lehetünk büszkék, hiszen szakterületükön, szakmájukban az egyik legjobbnak számító szakembergárdával dolgozunk együtt. Ők is gyakorló szakemberek, a mindennapokban sok-sok emlékezetes esküvőnél adtak tanácsot, szolgáltattak és a mai napig ezt teszik nap mint nap.  Ez garancia a minőségre, a színvonalra és a kellő tapasztalatra. Mindemellett mivel jórészt helyben vannak, a képzést követően együtt tudsz velük dolgozni is.

Mi történik miután elküldöm a jelentkezésem?

A jelentkezési űrlap kitöltése után maximum 24-48 órán belül visszaigazoló levelet küldünk és megadott adataid alapján a számlázásról elektronikus számlaértesítő levelet kapsz, mely a tanfolyami helyed foglalójáról, a tanfolyami költség 50%-ról kiállított számlát tartalmazza. A tanfolyami díj fennmaradó 50%-a  minden esetben a jelentkezési határidő utolsó napjáig egyenlítendő ki. A számla tartalmazza az utalási adatokat, melyet kérünk, hogy a megadott határidőn belül egyenlíts ki. Amennyiben a jelentkezés leadása és a jelentkezési határidő lezárása között nincs meg a 15 nap, úgy a tanfolyami díj egyben fizetendő a jelentkezés leadásakor. A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után! 

Mi történik, ha lemondom a jelentkezést?

A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezéstől számított 14 napon belüli lemondás esetén törlünk a névsorból. A jelentkezéskor foglalóként befizetett tanfolyami költség 50% -a a foglaló szabályi alapján nem jár vissza, azonban méltányossági kérelem benyújtása alapján 1 éven belül egy másik tanfolyamunkba beszámítható.  A 14 napon túli és a jelentkezési határidő lezártát követően lemondást nem tudunk elfogadni, ebben az esetben a teljes tanfolyami költség 100%-át lemondási kötbérként kell megfizetned 5 napon belül számla alapján.

Milyen végzettséget ad a tanfolyam?

Magyarországon az esküvőszervezés nem minősül külön szakmának, így OKJ-s végzettség ezen a területen nem szerezhető. Tanfolyamunk oklevelet ad  a sikeres vizsgázók számára, okleveles esküvőszervező leszel.