Gyakran ismételt kérdések

 

Esküvőszervező szeretnék lenni, gyakorlatorientált képzésre számíthatok?

Tanfolyamunkon az elméleti szakmai tudás mellett interaktív órákkal és gyakorlati alapokra helyezett oktatási módszerekkel, gyakorlati foglalkozással biztosítjuk beiratkozott hallhatóinknak, hogy képesek legyenek a tanfolyam elvégzése után az önálló munkára. Az esküvő tervezési fázisától a szervezésen át a lebonyolításig. Az elméleti órát követően gyakorlati óra keretén belül láthatod, kipróbálhatod, milyen egy éles helyzet az esküvőszervező életében pl, egy helyszínbejáráskor…

Menyasszony vagyok, esküvőmet egyedül szervezem, érdemes elvégeznem a tanfolyamot?

Természetesen, esküvőd napja életed egyik legfontosabb, legmeghatározóbb napja. Az esküvő teljes körű megszervezése nagyon összetett és sokrétű. Jó, ha tudod mit, mikor, hogyan kezdj el, milyen fontos szempontokat vegyél figyelembe egyes szolgáltatói köröknél, például a kiválasztáskor, hogyan tárgyalj egyezkedéskor, az adott szolgáltatásoknál milyen kis nüan-szok vannak, melyek azok a dolgok amelyeken el lehet csúszni, hogyan köss szerződést, melyek a rejtett költségek…. És folytathatnánk a sort hosszan, mi mindenre kell még odafigyelni, hogy valóban minden tökéletes legyen a nagy napon! Éppen ezeket tanulhatod meg a profiktól a képzés alatt. Így a napi munka mellett is örömteli lesz esküvőd megszervezése!

Mennyi idővel a tanfolyam kezdete előtt érdemes beiratkozni?

Tanfolyamainkon kiscsoportosan oktatunk és a létszám maximált, ezért csak addig tudjuk fogadni a beiratkozásokat, amíg a csoport el nem éri a megadott limitet. Évente indítjuk a tanfolyamot az őszi és a tavaszi tanfolyam esetében is. Így ha lekésed a jelentkezést akkor lehet 1 teljes évet kell várnod, amíg az általad kiválasztott képzésen tanulhatsz. Ezért azoknak, akik biztosak benne, hogy szeretnének részt venni a képzésen azt javasoljuk, hogy mielőbb iratkozzanak be hiszen, csak így van biztos helyük a csoportban.

Van-e bármilyen kötelező előképzettség?

Nincs előképzettséghez kötve, javasolt az érettségi vizsga és a 16 éves életkor betöltése.

Lehet -e hiányozni?

A hiányzás nem ajánlott, hiszen a tanfolyami napokon adjuk át az elméleti és a gyakorlati tudást számodra, a hiányzás 1 alkalommal megengedett, igazoltan.

A tanfolyam meghirdetett költségén felül számoljak – e bármilyen más költséggel?

Lényegesnek tartjuk, hogy mindenki előre tudjon kalkulálni, a tanfolyami információban a meghirdetett tanfolyam összes költségét láthatod,  azon felül semmilyen egyéb költség nincsen.

Van lehetőség részletfizetésre?

Amennyiben időben adod le a jelentkezésed, a tanfolyam díjának kiegyenlítését 2 részletben tudod teljesíteni. Amennyiben nincs meg a 15 nap a jelentkezés leadása és a jelentkezési határidő lezárása között a tanfolyami díj egyben fizetendő. Ha részletfizetési igényed van írj nekünk és kérj információt egyedi részletfizetési lehetőségről.

Kik az előadók, akik oktatnak?

Kialakult egy olyan előadói kör, melyre méltán lehetünk büszkék, hiszen szakterületükön, szakmájukban az egyik legjobbnak számító szakembergárdával dolgozunk együtt. Ők is gyakorló szakemberek, a mindennapokban sok-sok emlékezetes esküvőnél adtak tanácsot, szolgáltattak és a mai napig ezt teszik nap mint nap.  Ez garancia a minőségre, a színvonalra és a kellő tudásra – tapasztalatra. Mindemellett mivel jórészt helyben vannak, a képzést követően együtt tudsz velük dolgozni is, mint kiajánlott alvállalkozóiddal.

Mi történik miután elküldöm a jelentkezésem?

A jelentkezési űrlap kitöltése után 24-48 órán belül visszaigazoló levelet küldünk, hogy a kiválasztott tanfolyamra befogadtuk a jelentkezésed. A visszaigazoló levéllel egyetemben a számlázásról elektronikus számlaértesítő levelet kapsz, melyben a jelentkezéskor megadott adataid alapján kiállított számla tartalmazza az utalási adatokat, ez alapján tudod intézni a kiegyenlítést a megadott határidőn belül.

Mi történik, ha lemondom a jelentkezést?

A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezéstől számított 14 napon belüli lemondás esetén törlünk a névsorból és a jelentkezéskor foglalóként befizetett tanfolyami költség 50% -a elvész. A 14 napon túli és a jelentkezési határidő lezártát követően lemondást nem tudunk elfogadni, ebben az esetben a teljes tanfolyami költség 100%-át lemondási kötbérként kell megfizetned 5 napon belül számla alapján.

Milyen végzettséget ad a tanfolyam?

Magyarországon az esküvőszervezés nem minősül külön szakmának, így OKJ-s végzettség ezen a területen nem szerezhető. Tanfolyamunk magyar és angol nyelven oklevelet ad  a sikeres vizsgázók számára, okleveles esküvőszervező leszel.