Információk és árak


A tanfolyam időtartama:
 5 hétvége szombat vagy vasárnaponként, attól függően melyik csoportba kerülsz beosztásra. Ezt követően a következő héten vizsgamunkát készítesz, ennek sikeres, határidőben történő leadása a záróvizsgára bocsátás feltétele, a záróvizsga írásbeli és szóbeli vizsgákból áll. A vizsga a képzést követően kijelölt időpontban zajlik, a sikeres vizsgát teljesítő hallgatók oklevelet kapnak magyar és angol nyelven, mellyel elhelyezkedhetnek esküvőszervezőként vagy önálló vállalkozást is indíthatnak.

Az oktatók, előadók között van dekoratőr, esküvőszervező, esküvői stylist, virágkötő, fotós, videós, vőfély, ceremóniamester, zenész, szertartásvezető, helyszín tulajdonos, cateringes szolgáltató, rendezvényszervező… Komoly, minőségi munkát végző szakemberektől tanulhatsz, akik hosszú évek óta szakterületük kiemelkedő egyéniségei. Mindemellett mivel jórészt helyben vannak, a képzést követően együtt tudsz velük dolgozni is, mint kiajánlott alvállalkozóiddal.

A csoport létszáma-kiscsoportos oktatás: minden tanfolyamunkon maximum 10-25 fő. A képzés az elmélet mellett interaktív és gyakorlat orientált, gyakorlati, helyszíni órákat is tartalmaz.

Beiratkozás: A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük be, amennyiben ez betelt már csak a későbbi tanfolyamunkra tudunk elfogadni jelentkezéseket. Ez 1 év várakozási időt jelent, ha lekésed a jelentkezést. A tanfolyamra való jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után!

Nyilvántartási szám: 00880-2011

eskuvoszervezo0001

 Jelentkezés:

A jelentkezési űrlap megküldésével. Ezt követően 24-48 órán belül visszaigazoló levelet küldünk, hogy a kiválasztott tanfolyamra befogadtuk a jelentkezésed. A visszaigazoló levéllel egyetemben a számlázásról egy számlaértesítő levelet is kapsz, mely a tanfolyami helyed foglalójáról, a tanfolyami költség 50%-ról kiállított számlát tartalmazza. A jelentkezést követő 3 napon belül a számlán szereplő adatok alapján tudod intézni a kiegyenlítést. Amennyiben a jelentkezésed leadása és a jelentkezési határidő lezárása között nincs meg a 15 nap, úgy a tanfolyami díj egyben fizetendő a jelentkezés leadásakor. A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után! Ezt követően kapod kézhez tanulmányi szerződésedet.  A változtatás jogát fenntartjuk!

Ha nem kapod meg az értesítőt vagy az elektronikus számlalevelet maximum 48 órán belül, akkor kérjük, hogy írj nekünk  az alábbi e-mail címre eskuvoszervezotanfolyam@menyegzolap.hu!

A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük be, a csoport maximális létszámának elérését követően további jelentkezéseket csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni, ez 1 éves várakozási időt jelent, ha lekésed a jelentkezést. A tanfolyamra való jelentkezés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után! Az ASZF a linkre kattintva megtekinthető, melyet kérünk olvass el!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Köszönjük jelentkezésed!