Információk és árak


A tanfolyam időtartama:
 5 hétvége szombat vagy vasárnaponként, attól függően melyik csoportba kerülsz beosztásra. A tanfolyam végén vizsgamunkát készítesz, ennek sikeres, határidőben történő leadása és a vizsgadíj megfizetése a záróvizsgára bocsátás feltétele. A záróvizsga teszt, írásbeli és szóbeli feladatokból áll. A vizsgát sikeresen teljesítő hallgatók oklevelet kapnak, okleveles esküvőszervező leszel. 

A tanfolyam előadói: Több éve, évtizede az esküvői szakma elismert képviselői, tisztában vannak a szakma minden fortélyával, a legújabb trendekkel, a szakmai információk, gyakorlati tudásbázis mellett a praktikumot és a szakma buktatóit is megosztják Veled, melyek felkészítenek a sikeres esküvőszervezői pályára!

A csoport létszáma: A képzés kellemes légkörben, kiscsoportosan zajlik, mely biztosítja a gyakorlati elemek pontos elsajátítását, egy csoportba 8-15 főt tudunk fogadni, hogy biztosítsuk az interaktív és gyakorlati jelleget. Blokkonként gyakorló és visszaellenőrző kérdéseket is felteszünk, majd házi feladatot is kapsz, hogy a gyakorlatban is lásd az órákon tanultakat és elmélyüljön, biztos alapokon álljon a tudásod mire végzett, okleveles esküvőszervező leszel.

Ezt mondták a tanfolyamról >>

Beiratkozás: A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be, a csoport maximális létszámának elérése után további jelentkezéseket már csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni! Ez akár 1 év várakozási időt jelent, ha lekésed a jelentkezést. A tanfolyamra való jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után!
Nyilvántartási szám: 00880-2011


                       

Tanfolyam díja: 72.500 Ft  (A tanfolyami díjat ÁFA nem terheli!)
Az összeg tartalmazza a jegyzetet, órai anyagokat, interaktív foglalkozást, a gyakorlati terepmunkát. Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely 15.000.-Ft és a vizsgadolgozat leadásával egy időben esedékes a megfizetése.

Jelentkezés: A jelentkezési űrlapon. A jelentkezési űrlap kitöltése után maximum 24-48 órán belül megküldjük a visszaigazolást és megadott adataid alapján a számlázásról elektronikus számlaértesítő levelet kapsz, mely a tanfolyami helyed foglalójáról, a tanfolyami költség 50%-ról kiállított számlát tartalmazza, melyet a jelentkezéstől számított 5 napon belül kérünk kiegyenlíteni. 
A tanfolyami díj fennmaradó 50%-a minden esetben a jelentkezési határidő utolsó napjáig egyenlítendő ki. Amennyiben a jelentkezés leadása és a jelentkezési határidő lezárása között nincs meg a 15 nap, úgy a tanfolyami díj egyben fizetendő a jelentkezés leadásakor. A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után! Ezt követően kapod kézhez tanulmányi szerződésedet. A változtatás jogát fenntartjuk!

Ha nem kapod meg az értesítőt vagy az elektronikus számlalevelet maximum 48 órán belül, akkor kérjük, hogy írj nekünk  az alábbi e-mail címre eskuvoszervezotanfolyam@menyegzolap.hu!

A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük be, a csoport maximális létszámának elérését követően további jelentkezéseket csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni, ez 1 éves várakozási időt jelent, ha lekésed a jelentkezést. A tanfolyamra való jelentkezés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után! Az ASZF a linkre kattintva megtekinthető, melyet kérünk olvass el!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Köszönjük jelentkezésed!