Oktatók, előadók


Az előadók több éve, évtizede az esküvői szakma elismert képviselői,
tisztában vannak a szakma minden fortélyával, a legújabb trendekkel, az aktuális információk és  gyakorlati tudásbázis mellett a praktikumot, a buktatókat is megosztják Veled, melyek szintén sarokkövei az esküvőszervezői munkának, interaktívan kérdezhetsz tőlük. A legeredményesebb, végzett okleveles esküvőszervezők együtt is dolgozhatnak velük a jövőben.

Börcsök Bea  
nőfély, ceremóniamester

borcsokbea-nofelyMegtaláltátok egymást. Rájöttetek, hogy ez a Ti közös kalandotok és az élményeiteket, legyen jó vagy rossz, mostantól együtt szeretnétek átélni. Ez a legszebb dolog a világon!  Amikor azt, Akit szeretsz felvállalod ország-világ előtt és többé nem a párodnak akarod hívni hanem a Társadnak, a Feleségednek, a Férjednek…. Eddig egyedül is sikeresen eljutottatok…a Döntésig. Mostantól az álmodozásé és a tervezése a főszerep. Itt csatlakozom én Hozzátok és tapasztalataimmal, kapcsolataimmal segítek megvalósítani a rózsaszín álmot…vagy a motoros-vagány esküvőt…vagy egy csendes stégen kimondott igennek leszek a tanúja.
Nem mondom,hogy minden könnyű lesz és minden gördülékenyen fog menni amíg szervezzük a Ti nagy napotokat de azt megígérhetem, hogy amikor kell minden a legnagyobb rendben lesz! Elhatározás, Álmok, sok munka és egy felejthetetlen nap.

Börcsök Bea  
szertartásvezető

borcsokbea-szertartasvezeto
Hihetetlen nagy öröm és megtiszteltetés amikor egy jegye pár felkér, hogy előttem mondhassák ki a boldogító igent…és a fogadalmukon az Én aláírásom is pecsét legyen….hiszen az emberek közt élve igen korán hallottam a házasság szentségéről és az esküvők mesebeli hangulatáról, és az első pillanattól kezdve elvarázsolt ez a téma, pedig akkor még azt sem tudtam, mi a szerelem…
Mai fejemmel azonban azt gondolom, hogy két összeillő lélek számára nem létezhet szebb ünnep, mint a szerelmet esküvel megpecsételő ceremónia, amely – ha őszinte szívvel köttetett – örök életre szól. Mindent a gyakorlatban, munka közben tapasztaltam meg –emellett folyamatosan tanultam is, hogy minél biztosabb tudásra tegyek szert ezen a területen.
Szeretem a kihívásokat, szeretem, ha egyedi igényekkel, elképzelésekkel keresnek meg, és szeretem az érzést, amikor az elvégzett munka után megállapíthatjuk: sikerült megvalósítani az álmot.

Benke Tibor – Benke Stúdió
fotó, videó -és esküvőfilm

benke-ikonStúdióm sokéves tapasztalattal rendelkezik esküvőfotózás és esküvői videózás területén. 1990 óta foglalkozom esküvők, szertartások és lakodalmak felvételével, esküvői filmek vágásával. Mindig igyekeztem a Nagy napon háttérben maradni, és onnan megörökíteni, visszaadni azt az egyszeri pillanatot.
Professzionális minőségre törekszem minden körülmények között, és az esküvői fotós, videós kollégáimtól is a maximumot várom el. Profi kellékekkel, stúdió felszereléssel, HD minőségben dolgozom, és az általam elkészített esküvői fotók, videók, esküvő klippek is ezt a minőséget tükrözik. Esküvők és céges rendezvények professzionális fotózása, videózása.

Gera János – Gera Fivérek Trió
 zenekarvezető

gera-janoGera János vagyok a Gera Fivérek zenekar billentyűse, egyik alapítója és ügyintézője is egyben. Zeneiskolai tanulmányaink után belekezdtünk öcsémmel, Gera Zsolttal a vendéglátós zenélésbe még az 1990-es időszak első éveiben. Azóta sok helyen, vendéglátó egységekben, szállodákban, fesztiválokon és számos rendezvényen volt alkalmunk fellépni, melyekkel mondhatni elég nagy szakmai tapasztalatot sikerült szerezni.
Az elsődleges célunk mindig az volt (és a mai napig is az!), hogy a vendégek, vagyis közönség a lehető legjobban érezze magát az általunk szolgáltatott zenére és, hogy felszereléseink, hangszerparkunk folyamatos technikai fejlesztésével törekedjünk a lehető legjobb megszólalásra. A rendezvények vállalását, és egyéb zeneszolgáltatással kapcsolatos megbeszéléseket mindig saját magam intéztem és ily módon fel tudtam mérni a Megrendelők, Ifjú Párok személyes igényeit, így minél jobban személyre szabva a zeneszolgáltatásunkat.
Amíg a zenélést továbbra is ilyen nagyszerű közönségnek tudjuk előadni, mint amiben ez eddig részünk volt, bírni is fogom fizikailag és igény is lesz a munkánkra, addig szeretném folytatni ezt a csodálatos hivatást…

Szakácsné Sípos Mária – Nefelejcs Dekoráció és Virág
dekoratőr, virágkötő 

maria2Alkotni, szépséget teremteni. Ezzel a gondolattal indítottam 1985-ben egyszemélyes üzletemet. Ez a kis bolt mára, nyolc munkatársat foglalkoztató vállalkozássá fejlődött. Az évek során, magam és munkatársaim szakmai képzését fontosnak tartottam, ennek eredménye, hogy mára Szeged egyik meghatározó virág és ajándék vállalkozását irányíthatom. Büszke vagyok arra, hogy vásárlóim döntő többsége visszatérő vevő, akik igénylik a kreatív, mindig megújuló virágkötészetet és az egyedi, általunk készített, különleges ajándéktárgyakat. Ez egy olyan szakma, ahol szükséges követni az aktuális trendeket, alkalmazni kell az új technikákat és nem szabad visszariadni a kihívásoktól!
Munkám egyik legszebb része, amikor esküvői dekorációkat készíthetek. Kezdetben csak a virágdekorációkat vállaltam – ahogy fejlődött a vállalkozás és beszereztem a szükséges kellékeket, kiegészítőket – már az esküvő komplett dekorációját is el tudom vállalni. Csodálatos érzés, amikor elkészül egy munka és az ifjú pár, az általa elképzelt környezetbe hívhatja meg családtagjait, barátait, hogy együtt ünnepeljék meg életük egyik nagy eseményét. Amit Ők elterveznek, mi munkatársaimmal megvalósítjuk!

Forró Csaba – Forró Fogadó és Rendezvényház
rendezvényszervezés, catering, helyszíntulajdonos

forro-csabaCsaládi vállalkozásunkat immár 30 éve üzemeltetjük Forró Fogadó néven Röszkén, ahol az átutazó forgalom mellett, az Olimpiai Kajak Kenu versenyek résztvevőit is vendégül látjuk.
Szív ügyünknek tekintjük a házasulandó párok megkeresését. Széleskörű igényeknek eleget téve, felkészült, összeszokott csapattal vállaljuk esküvők, lakodalmak, családi és céges rendezvények lebonyolítását, melyhez megfelelő ajánlatot nyújtunk. Ezt bizonyítja a hosszú évek során megrendezett több száz rendezvény. Örömmel állok az Ifjú párok és érdeklődők rendelkezésére.
Személy szerint, üzletvezetőként a vállalkozás minden területén tevékenykedem, teljesen összefogva ezt a sokrétű feladatot.

Czellár Kory

kornelia-2Egy “véletlen” folytán csöppentem bele ebbe varázslatos világba, az esküvők világába. Rengeteg szakmai tapasztalatot formába önthettem a több mint 20 év alatt. Nyomtatott esküvői magazinok, mint például a Szegedi Menyegző, Cívis Menyegző, rendezvények, elegáns nagyszabású esküvői kiállítások, Novotelben, TIK -ben…  Ötletgazdája vagyok a Menyegzőlap.hu esküvői portálnak, mely ma már az ország egyik leglátogatottabb és kedvelt esküvői oldala az esküvőjükre készülők körében. Könyvet írtam az esküvő megszervezésével kapcsolatban Esküvői Biblia címmel, mely e-book formájában jelent meg. Tapasztalataimat, tudásomat az esküvőszervező tanfolyamon előadásokon megosztottam a hallgatókkal. Feladataimat, munkámat szeretettel végeztem, rengeteg új tapasztalatot gyűjtöttem, mind szakmailag, mind emberileg. Megéltem a sírást és az örömet is ezen időszak alatt. Szerencsésnek mondhatom magam, köszönöm bizalmatokat, hogy ezeket pillanatokat Veletek tölthetem.